صفحه اصلی عمومی و آزاد خط تولید قند و شکر

خط تولید قند و شکر

300,000 تومان
  • دانلود پروژه صنایع غذایی,خط تولید قند و شکر

  • گارانتی سلامت محصول
  • تضمین کیفیت محصول
  • ضمانت قیمت محصول


فهرست

مقدمه.................................................................................................................................................................1

فصل اول: مبانی فنآوری چغندرقند و تولید شکر........................................................................................2

1-1- شکر........................................................................................................................................................3

1-2- خلاصه‌ای از تاریخچه شکر................................................................................................................5

    1-2-1- تاریخچه کشت و استحصال قند از چغندر قند در جهان........................................................6

    1-2-2- تاریخچه چغندر قند در ایران.....................................................................................................7

1-3- عملکردها و کاربردهای شکر............................................................................................................10

1-4- شیرینی شکر.......................................................................................................................................11

1-5- ارزش انرژی‌زایی شکر......................................................................................................................12

1-6- اندازه بلورهای شکر..........................................................................................................................14

1-7- تولید و مصرف شکر.........................................................................................................................15

1-8- هزینه‌های تولید شکر.........................................................................................................................17

1-9- اقتصاد شکر........................................................................................................................................18

1-10- جایگزین‌های شکر............................................................................................................................20

فصل دوم: چغندرقند و ترکیبات آن............................................................................................................23

2-1- گیاهشناسی چغندر قند......................................................................................................................24

پ

فهرست

2-2- ترکیبات چغندرقند..............................................................................................................................25

    2-2-1- مارک..........................................................................................................................................25

    2-2-2- ساکارز......................................................................................................................................26

2-3- برداشت چغندر...................................................................................................................................28

فصل سوم: دریافت چغندرقند و نگهداری آن............................................................................................30

3-1- حمل چغندر قند به کارخانه...............................................................................................................31

3-2- دریافت چغندرقند توسط کارخانه....................................................................................................31

    3-2-1- دریافت.......................................................................................................................................31

    3-2-2- نمونه‌برداری.............................................................................................................................32

3-3- تخلیه و ذخیره سازی چغندر............................................................................................................36

3-4- سیلوها.................................................................................................................................................37

    3-4-1- ساختمان سیلوهای فنی...........................................................................................................38

3-5- نگهداری چغندر در سیلوها...............................................................................................................39

3-6- عوامل مؤثر در نگهداری چغندر در سیلوها....................................................................................39

فصل چهارم: انتقال چغندرقند از سیلو به خط تولید.................................................................................41

4-1- انتقال چغندر از سیلوها به داخل فابریک.........................................................................................42

ت

فهرست

    4-1-1- کشوی تنظیم.............................................................................................................................43

    4-1-2- چرخ تنظیم.................................................................................................................................43

فصل پنجم: تولید خلال.................................................................................................................................50

5-1- تبدیل کردن چغندر به خلال..............................................................................................................51

5-2- انواع تیغه رنده....................................................................................................................................51

    5-2-1- نوع دندانه‌دار.............................................................................................................................51

    5-2-2- نوع گولر....................................................................................................................................52

فصل ششم: شربت گیری یا دیفوزیون......................................................................................................55

6-1- دیفوزیون.............................................................................................................................................56

6-2- دیفوزیون در کارخانه قند.................................................................................................................58

    6-2-1- پیش گرمکن خلال چغندر........................................................................................................58

    6-2-2- تفاله و تفاله خشک کن.............................................................................................................59

6-3- عوامل مؤثر بر شربت گیری از خلال در دیفوزیون......................................................................62

6-4- فاکتورهای مؤثر در کیفیت خلال......................................................................................................64

    6-4-1- عدد نرمه....................................................................................................................................64

    6-4-2- عدد سیلین.................................................................................................................................65

ث

فهرست

فصل هفتم: تولید آهک و گاز دی اکسید کربن...........................................................................................67

7-1- کوره آهک...........................................................................................................................................68

7-2- تولید شیر آهک...................................................................................................................................72

7-3- تولید پودر آهک..................................................................................................................................73

7-4- گاز کاربنیک........................................................................................................................................74

فصل هشتم: تصفیه شربت خام..................................................................................................................76

8-1- تصفیه شربت خام..............................................................................................................................77

8-2- آهک خور اول.....................................................................................................................................77

8-3- آهک خور دوم....................................................................................................................................78

8-4- کربناتاسیون.......................................................................................................................................80

فصل نهم: کاربرد صافی‌ها و مبدلهای حرارتی در صنعت قند................................................................82

9-1- دکانتور................................................................................................................................................83

9-2- صافی‌ها...............................................................................................................................................84

    9-2-1- صافی‌های خلاء........................................................................................................................84

    9-2-2- صافی‌های تحت فشار..............................................................................................................86

فصل دهم: تبخیر آب و تغلیظ شربت..........................................................................................................89

ج

فهرست

10-1- اواپراسیون.......................................................................................................................................90

10-2- نحوه کار اواپراتورها......................................................................................................................91

      10-2-1- بدنه اول اواپراسیون...........................................................................................................92

    10-2-2-  بدنه دوم اواپراسیون............................................................................................................94

10-3- کندانسور...........................................................................................................................................98

10-4- عوامل مؤثر در اواپراسیون............................................................................................................99

10-5- صرفه‌جویی مصرف انرژی در بدنه اواپراسیون......................................................................102

10-6- سیستم تغلیظ شربت در کارخانه قند..........................................................................................103

فصل یازدهم: پخت کریستالیزاسیون.......................................................................................................104

11-1- طباخی.............................................................................................................................................105

11-2- ساختمان آپارات پخت..................................................................................................................106

11-3- آپارات پخت اول............................................................................................................................108

11-4- آپارات پخت دوم............................................................................................................................111

11-5- آپارات پخت....................................................................................................................................113

11-6- سانتریفوژ......................................................................................................................................114

11-7- کریستالیزاتور................................................................................................................................115

چ

فهرست

فصل دوازدهم: قندسازی و فرآورده‌های جنبی آن................................................................................117

12-1- قندسازی.........................................................................................................................................118

    12-1-1- قند حبه..................................................................................................................................119

    12-1-2- قند کله...................................................................................................................................120

12-2- رنگبری در کارخانه قند................................................................................................................122

فصل سیزدهم: فرآورده‌های جانبی کارخانه قند....................................................................................125

13-1- قندگیری از ملاس..........................................................................................................................126

13-2- ملاس..............................................................................................................................................126

13-3- قند گیری از ملاس.........................................................................................................................127

فصل چهاردهم: کنترل و کیفیت در صنعت قند.......................................................................................130

14-1- کنترل کیفیت شکر..........................................................................................................................131

بحث، نتیجه‌گیری و پیشنهادات.................................................................................................................133

منابع.............................................................................................................................................................134

جدول‌های پیوست......................................................................................................................................136

 

به همراه صفحه بسم الله...

عنوان

تقدیر و تشکر

چکیده

منابع:

  1. اشنایدر، فردیناند. کنترل آزمایشگاهی کارخانه‌های قند. ترجمه شیخ الاسلامی، رضا 1365. سندیکای کارخانجات تولید قند و شکر. چاپ اول
  2. اشنایدر، فردیناند. تکنولوژی قند. شیبانی. 1374. واحد تحقیق و توسعه کارخانه قند بیستون.
  3. رضوی، سید محمد علی. بهزاد، خلیل. شهیدی نوقابی، مصطفی و کاراژیان، رضا. 1384. پتانسیل کاربرد فرآیندهای غشایی در صنعت قند. پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. تهران. اردیبهشت 1384.
  4. الهی، م. و تاج بخش، ت. 1375. مجموعه فشرده آموزش عالی قند سازی. مرکز بررسی و تحقیق و آموزش صنایع قند ایران.
  5. سیلین، پ. م. 1363. تکنولوژی تولید شکر از چغندرقند و تصفیه شکر. ترجمه محمد باقر پور سید، اکبر سجادی. جلد اول و دوم، انتشارات سندیکای کارخانه‌های قند و شکر ایران .
  6. مصباحی، غلامرضا. 1337. اصول صنایع تولید شکر. تهران. علم کشاورزی ایران. چاپ سوم.
  7. مرتضوی ، سیدعلی. سیف کردی، علی اکبر. کدخدایی، رسول و شفافی، مسعود. 1378. در آمدی بر مهندسی صنایع غذایی. چاپ اول. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
  8. معتمد زلدگان، علی. قربانی حسن سرایی، آزاده. شهیدی یاساقی  احمد. تکنولوژی تولید قند. آمل. شمال پایدار. چاپ نخست. 1386.
  9. سایت اینترنتی انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر ایران . http:www.isfs.ir                                                                             

10- Abbara A. A., Abdel-Rahman A. K., Bayoumi M. R. (2006) "Application of membrane filtration to the sugar industry", state of the art.

11- Asadi M. (2007)." Beet Sugar Handbook". Wiley, New York.

12- Bubnik Z. et al. eds. (1995). "Sugar Technologists  Manual". Bartens, Berline.

13- Bylund G., (1995)." Dairy processing handbook", Tetra Pak Processing System   AB, Sweden.

14- Mathur.  R.A. 1990." Handbook of  Cane  Sugar Technology". Oxford and IBH Pub. Co.

15- McGinnis. R.A. 1978. "Exhaustion of beet molasses". Sugar Tech.

 

 

فرمت فایل:
حجم فایل:
تعداد فایل: